Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het is vergelijkbaar met cement tussen de stenen van een huis. Het verbind ons hele lichaam en ondersteunt de gewrichten en spieren.

Wanneer je ouder wordt gaat bindweefsel verkleven waardoor de huid gaat verslappen en rimpels kunnen ontstaan. Door de bindweefselcellen te prikkelen d.m.v. massage, gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid en is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.

Deze massage is zeer geschikt als rimpelbehandeling en littekenbehandeling. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om uw huidconditie te verbeteren. Het bevordert de huiddoorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel vernieuwing. Het reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Het is zeer geschikt als rimpel en littekenbehandeling!

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, een keer per week behandelen. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

 

Cosmetische Bindweefselmassage: gelaat en decolleté         40 min € 40.-

Cosmetische Bindweefselmassage: 6 behandelingen            40 min € 210.-