KLANTENSERVICE: RETOURNEREN

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Bedenk termijn van 30 dagen
  • Binnen 5 werkdagen na ontvangst uw geld retour

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het artikel toch niet helemaal wat u ervan verwacht? Dit gaan we samen met u in orde maken.

Wilt u graag uw geld terug ontvangen? Dit doet u eenvoudig via het retourformulier. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Retourneren is eenvoudig
U doorloopt de volgende stappen om een artikel te retourneren:

  • Vul het retourformulier in en stop het in de originele doos of envelop.
    Heeft u geen printer tot uw beschikking? Geen probleem. Schrijf op een briefje uw naam, factuurnummer en wens (ruilen of retourneren) en voeg dit bij het artikel in de doos of envelop.
  • Knip het strookje met het retouradres van het retourformulier en plak het op de verpakking.

Stuur uw retourzending voldoende gefrankeerd naar:
Beauty & Wellness Boekelaar
Terrasweg 39 K
2071 BA Santpoort-Noord

Zodra wij uw zending ontvangen hebben en deze voldoet aan alle retourvoorwaarden (deze vindt u hier), of op het moment dat u aantoont de goederen te hebben teruggezonden, storten wij het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug. Wij hanteren gratis verzending vanaf 30 euro, echter het retour zenden is daarom wel voor eigen rekening. Uiteraard nemen wij de retourkosten wel voor onze rekening wanneer er door ons onverhoopt een fout is gemaakt. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het aankoopbedrag totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je aantoont dat je het product hebt teruggestuurd. De onderstaande ruil- en retourvoorwaarden moeten wel worden gerespecteerd. Het bedrag krijgt u teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen.

Heeft u verzendkosten betaald voor de heenzending? Als u de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de door u betaalde verzendkosten terug.

Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourneren bij onze vestiging
Woont u in de buurt van Beauty & Wellness Boekelaar, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging retourneren. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.
U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom. Wilt u het artikel retourneren bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten.

Phone: 06-33373598
Terrasweg 39K
2071 BA Santpoort-Noord